måndag 11 april 2016

Schemabilder (C) KEO´s illustrationer

En tid tillbaka ritade jag upp schemabilder att ha för att illustrera för mina elever vilket ämne de har för dagen. (Jag jobbar som klasslärare i en 1-2:a). Dessa visade jag i några av de grupper som finns på facebook där lärare samlats för att utbyta tips och idéer. Fler skrev att de gärna ville ta del av bilderna så jag har nu bearbetat dem och signerat dem.

Bilderna är fria att använda i undervisningen så länge som min signering ej avlägsnas. Känn er fri att skriva ut och färglägga och kanske laminera för bättre hållbarhet, och framförallt - använd i er undervisning. MEN ni får naturligtvis INTE sälja bilderna till någon. De ska vara GRATIS för alla!

Klicka på bilden nedan så kommer ni till en mapp på google-drive där ni själva kan ladda ner de bilder som ni själva önskar. Till varje ämne kan ni välja att använda pojken eller flickan (valfriheten är er).

De ämnen som jag illustrerat är följande: Bild, Engelska, Idrott, Matematik, Musik, NO, SO, Svenska, Teknik, Textilslöjd och Träslöjd.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar